ZIMA 2017/2018 U ZAJÍČKA NA KONI

Mikulášské radovánky v Malé Hraštici. Datum bude upřesněno. Na akci se můžete hlásit u Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. (roz. Doležalové), a to do 10. listopadu.

17. prosince vás zveme na odpolední Vánoční recitálek Děti Dětem do Café Adastra. Přijďte si zarecitovat, zazpívat, zahrát na hudební nástroj a pojďme si společně zazpívat koledy. Více informací
a nahlášení u Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

17. prosince Vánoční besídka dobrovolníků a příznivců Zajíčka. V nabídce: Uzená kýta s křenem, nadílka Já Tobě Ty mě, balení dárků pro Ježíškovy děti. Na tuto skvělou akci se hlaste u Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Vánoce u koní 22. prosince – setkání přátel skutečné vánoční pohody v prostředí hostivařských stájí. Setkání s koníky a ostatními zvířátky. Na akci se přihlaste u Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.do 10. prosince. Nadílku pro koníky s sebou (mrkve, jablka, tvrdý chléb) a pro nás malé i velké lidi to nejlepší z vánočního cukroví, co máte doma! smile

Zimní pobyt pro děti s handicapy a jejich rodiče I. turnus 13. – 20. ledna 2018 na Božím Daru. Na pobyt se hlaste u Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Členové KPZ nechť se hlásí do 6. listopadu, následně nečlenové do 15. listopadu 2017.

Zimní pobyt pro děti s handicapy a jejich rodiče II. turnus 3. - 10. února 2018 Dolní Dvůr, Krkonoše. Zajíček na koni zajišťuje klientům ubytování. Klientům programu Pomoc na blízko finančně pomáhá s úhradou ubytování. Hlaste se u Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 15. listopadu.

Na všechny akce mají přednost členové Klubu přátel Zajíčka na koni, z.s.

Zimní pobyt Boží Dar 2017