Dobrovolnický den Provident

V pátek 11.5. proběhl v hostivařských stájích firemní den zaměstnanců společnosti Provident. Udělali opravdu obrovský kus práce a Zajíček na koni všem ještě jednou moc děkuje. Přikládáme zprávu přímo z Providentu smile:

Dobrovolníci z pražské pobočky Providentu pomohli neziskové organizaci Zajíček na koni

Dvacítka zaměstnanců z pražské pobočky Providentu pomohla neziskové organizaci Zajíček na koni. Ta se v pražské Hostivaři stará o hendikepované děti, pro které pořádá terapie jízdou na koni a kurzy ježdění na koni.

Dobrovolníci vyčistili koňské výběhy a umyli celé stáje včetně stěn a oken. Dětským návštěvníkům zase uklidili hernu a umyli kuchyň a hygienické zázemí. Pro pražskou pobočku to byla už třetí dobročinný den ve prospěch Zajíčka na koni.

„Veškerý náš čas věnujeme dětem a logicky už nám nezbývá prostor věci, které právě nehoří. Zejména na údržbové práce, těch je okolo koní vždycky spousta. Proto jsme vděční za jakýkoliv firemní dobrovolnický den. Hodně lidí při něm udělá hodně práce a nám to vždycky ohromně pomůže,“ uvedla projektová manažerka Zajíčka na koni Helena Krejčíková.

„Jsme tady už potřetí, protože se nám práce tady líbí a je to pro dobrou věc. Upravili a srovnali jsme povrch jízdárny, kde se děti učí jezdit, a ještě uklidili stáje a společenské prostory. A rádi bychom přišli opět na podzim,“ řekla manažerka pražské pobočky Providentu Petra Vojtěchová.

Během dobrovolnického dne předali zástupci firmy Zajíčkovi na koni i šek na 10 000 korun, které organizace použije na financování svého provozu.

Dobrovolnický den Provident 11.5.2018