Velikonoční zahradní slavnost

Velikonoční zahradní slavnostTak to byla opravdu vydařená akce!

Včerejší odpoledne se Zajíček rozhodl strávit v Praze a zamířil si to rovnou na luxusní místo - do TOP HOTELU Praha. Svezl se na koníkovi, namaloval si vajíčko, upletl pomlázku, zkouknul divadélko a najedl se a napil, pochopitelně :-).

Zajíček a s ním i děti, hlavně děti z Prahy 11, strávili krásné odpoledne, které jim připravilo naše sdružení ve spolupráci s TOP HOTELEM Praha. Sobotní velikonoční akce se zúčastnilo přes šedesát dětí - projely se dosytosti na koních, vyráběly velikonoční ozdoby, zahrálo jim divadélko Hračka a na závěr Městská Policie Prahy 11 připravila přehlídku dovedností policejních koní.

Vydařené odpoledne a netradiční spojení hotelového prostředí a bučovických koní bylo podpořeno příjemným počasím a dobrou náladou všech zúčastněných.

Finanční dar Top Hotelu Praha, jmenovitě pana generálního ředitele, Ing. Radka Dohnala, byl předán našemu sdružení paní Janou Jurisovou.

Děkujeme TOP Hotelu Praha, MČ Praha 11, Stáji Artuš, divadélku Hračka, Městské Policii Praha, paní Jurisové a pochopitelně všem dobrovolníkům!

fotogalerie