Letní integrační pobyty s jízdami na koních

Téma letošních táborů:  Žít jako v pohádce

Žít jako v pohádce, není žádná legrace! Pojďte s námi prožít týden plný dobrodružství, kouzel a dobrých konců na tábořišti o.s. Zajíček na koni v Bučovicích u Votic. Týden plný příběhů o tom, jaké to je žít v pohádce a o tom, že každá životní cesta má své překážky, hrdiny a dobré konce. Děti se promění v rytíře a princezny. Každý den budou v jedné pohádce plnit úkoly, aby rozesmály princeznu, přemohly draka nebo zachránily začarované království.

zobrazit informace o pobytu

Termíny turnusů a přihlášení: LIT

Na turnusy se přihlašujte u slečny Mgr. Jany Palacké. Přednostní zápis pro členy Klubu přátel zajíčka. (Členové KPZ se přihlašují  do 15.3., ostatní  od 16.3.)  Již při prvním kontaktu je nutné uvést, o jaký turnus máte zájem!
I. Turnus  21. – 28.7.2012 (pod vedením Lenky Bohuslavové)
II. Turnus  11. – 18.8. 2012 (pod vedením Mgr. Jitky Nehasilové)

Ubytování a další informace:

Pobyty se konají v Bučovicích (Střední Čechy,Votice)  ubytování v jednoduchých nezateplených chatkách nebo ve stanech. Stany vlastní nebo zapůjčené u nás. Nutno uvést při vyplnění přihlášky. Suché záchody - latríny, teplé sprchy – sprchový box. Strava: děti 5x denně, dospělí 3x denně. Pitný režim.  Programová náplň: dopoledne terapeutický program: koně, výtvarné a hudební činnosti, odpoledne volno, podvečer: celotáborová hra.

Cena:

Rodiny v sociální tísni a rodiny s dítětem s handicapem: 1000 Kč /dítě, 1200 Kč/dospělý (pro zvláštní situace je možná další sleva, nutné konzultovat individuálně).
Rodiny bez znevýhodnění, které jsou členy Klubu přátel zajíčka (KPZ): 1500 Kč /dítě, 2200 Kč /dospělý. Do KPZ se můžete přihlásit i nyní - přihlášku najdete zde
Ostatní: 5710 Kč/dítě, 2500 Kč /dospělý.

  

LIT