3.6.2015 byl symbolicky položen a pokřtěn "základní kámen" naší nově vznikající kavárny ADASTRA v Podskalské ulici a byla tak zahájena rekonstrukce prostor.

V prostorách budoucí kavárny se společně sešli všichni, kteří se na projektu podílí, aby položili díl prvního základního kamene.

Jeden díl položil generální ředitel společnosti Adastra pan Jan Červinka, jeden vedoucí partnerka společnosti EY v České republice a ve střední a jihovýchodní Evropě paní Magdalena Souček, jeden ředitelka Zajíčku na koni paní Markéta Šulcová a poslední pak handicapovaní pracovníci budoucí kavárny jako symbol prolínání vzájemné potřebnosti... Puzzle základního kamene pro nás vyrobila paní učitelka Míša Huslarová s našimi dětmi. Všem moc děkujeme :)

Zajíčka přišli podpořit za městskou část Praha 2 paní Eliška Zemanová předsedkyně sociální komise a pan radní Michael Grundler, kdy paní Zemanová laskavě základní kámen pokřtila.

Celý podvečer nám pomohli připravit naši handicapovaní pracovníci, kteří pak i zdařile obsluhovali vzácné hosty.

Rekonstrukce je nyní v plném proudu a my se všichni těšíme na otevření... Děkujeme Tomášovi Krejčíkovi za velikou trpělivost....

Další podporovatelé projektu jsou velmi vítáni. Kontaktujte prosím paní Markétu Šulcovou.

Položení základního kamene Kavárny ADASTRA

fotogalerie