Nabídka zimních pobytů 2017

Pojeďte s námi na Boží Dar, pojeďte s námi do Alp! V zimě 2017 nabízíme našim klientům dva turnusy na božím daru a jeden turnus ve francouzském Courchevel. Užijte si krásné lyžování, běžky, koulovačky...

POBYTY JSOU PRO RODINY S DĚTMI S HANDICAPY, PRO RODINY S DĚTMI ZDRAVÝMI, PRO RODINY ZE SOCIÁLNĚ SLABÉHO PROSTŘEDÍ

  • Zimní integrační pobyt I. turnus 11. - 18. 3. 2017 Boží Dar – hlaste se u Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
  • Zimní integrační pobyt II. turnus 18. - 25. 3. 2017 Boží Dar – hlaste se u Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
  • Zimní integrační pobyt III. turnus 27.3. – 3.4. 2017 Courchevel, Francie – hlaste se u Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

První turnus je již obsazen členy KPZ, na ostatní turnusy se hlaste do 31. ledna 2017. Členové KPZ mají přednost!!!

Cena pobytu v Čechách: běžná cena 250,- dospělí/noc, 200,- dítě/noc. Individuální slevy pro KPZ a klienty Pomoci na blízko. Kontaktujte Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Cena pobytu v Alpách: individuální - informace u Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

EYadastraZ/C/H Legalglobusnovako skiEDF France