Aktualita z projektu Ježíška

Dostali jsme krásný dopis od maminky Tomáše, chceme se s vámi o něj podělit.

Jsme s Tomášem moc šťastný za možnost jízdy na koních, kterou nám vaše organizace zajistila a za finanční podporu, která je pro nás teď hodně důležitá. Musím napsat, že tohle vše s jízdami na koních je velice prospěšné, zlepšila se jeho pohybová aktivita nehledě o tom že si začíná věřit ve vyjadřování. A slovní zásoba i myšlení se pomalu vyvíjí v jeho prospěch. Socializace i pohyb v prostoru se nám daří zvládat lépe a hlavně Tomáš miluje koníky, je to pro něho odreagování a veškerá nahromaděná negativní energie anebo stres z celého dne je rázem pryč.
Tomášek koníkům posílá pusy a hodně síly a jídla. Já vám osobně chci poděkovat za královskou péči, kterou pro všechny co to potřebuji dáváte a byla bych velice ráda kdyby i vaši organizaci někdo hýčkal a pomáhal ze všech sil v dnešních těžkých časech. Děkuji M.

Mamince můžeme s radostí říct,že nám nyní pomáhá Nadace Agrofert, která pokryje část našich mzdových nákladů v projektu http://jezisek.zajiceknakoni.cz/. Bez Helenky a Martinky, které jsou prostředníkem mezi dárcem a klientem by pomoc nebyla možná.
Děkujeme

Aktualita z projektu Ježíška