Zimní tábory 2013 Boží Dar v Krušných horách

Jako každý rok i letos pro vás chystáme zimní lyžařské rodinné pobyty na Božím Daru. Pobyty jsou určeny primárně pro rodiny s dětmi s handicapy a pro rodiny na sociálním minimu či ve finanční tísni. Vítány jsou ale i rodiny zcela bez znevýhodnění. Na pobyty jezdí děti s rodiči či jiným vlastním doprovodem.

Máme pro Vás tři možnosti: (je možné jet na víkend i jeden turnus. Není možné jet na dva turnusy najednou.) 

Vánoční víkend na horách Boží Dar: 7.12. - 9.12. 2012

I. Turnus týdenního pobytu Boží Dar: 9.2. - 16.2. 2013 (jarní prázdniny Praha 1-5)

II. Turnus týdenního pobytu Boží Dar: 16.2. – 23.2. 2013 (jarní prázdniny Praha 6-10)

Ubytování na Božím Daru:

fara Boží Dar - je jednoduše zařízena. Má malé pokojíčky s obyčejným vybavením, sociálky jsou na chodbě. Je zde ale veliká, slušně vybavená kuchyně a společenská místnost s hernou. Herničku si každý rok dovybavíme tím, co přivezeme. Všichni účastníci jsou tedy zváni přivézt staré hračky, se kterými si již doma děti nehrají. Staré, ale nerozbité a v pořádku. Ne plyšáky. Skvělé jsou kompletní společenské hry.

Lyžování:

Zimní tábor Boží Darje na Božím Daru úžasné. Sjezdovky pro všechny úrovně. Malá sjezdovka 300 metrů od chaty, slevy na vleky pro znevýhodněné děti - díky pochopení Skiareálu Novako. Občerstvení a místnost pro zahřátí je přímo na sjezdovce. Hodně lyžařských školiček v místě, kde vám ochotní trenéři pomůžou i s dětmi s handicapy. Pro zdatné lyžaře je pěšky a přibližováky dosažitelný Neklid a autem potom Klínovec. Říkáte si, že to pro vaše dítě s handicapem není? Že vy, jako doprovod (například babička), sami neumíte lyžovat? To nevadí...Pohyb je důležitý pro každé dítě a nakonec se nemusí jen lyžovat, hory a sníh skýtají mnoho možností a radostí i bez lyží

 

Strava a doprava:

vlastní

Program:

- lyžování celý den
- v podvečery máme pro děti přichystanou výtvarku, za pomoci a asistence rodičů
- dobrovolně a neorganizovaně se pak po uložení dětí scházíme na vínečko či čaj ke společnému povídání

Cena:

Díky našim sponzorům je možná individuální. Proto s každým konzultujeme cenu zvlášť, dle momentální situace.
Cena 100Kč dospělí/noc; 70Kč dítě/noc, děti s handicapy zdarma.
Cena pro KPZ 80Kč dospělí/noc; 50Kč/dítě/noc, děti s handicapy zdarma.
Pokud by i tyto ceny byly pro zájemce problematické, ať se ozve. Pokusíme se pomoci v rámci našeho projektu Pomoc na blízko.
Členové KPZ mohou také požádat o příspěvek na vleky a dopravu, pokud to jejich finanční situace vyžaduje.
Přihlášky zimní tábor: Markéta Šulcová: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
tel: 731 009 645